14 / 05 / 2024

Rönesans Sayfiye kampanya

Rönesans Sayfiye satış fiyatları!

Garanti Bankası'ndan 120 ay vadeli kredi seçeneği ile ödeme yapıldığında, banka kredisinin 6 taksiti hediye edilen Rönesans Sayfiye projesinde teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor. İşte Rönesans Sayfiye satış fiyatları...

Rönesans Sayfiye fiyat bilgisi!

Daire alanları 79 metrekare ile 163 metrekare arasında farklılık gösteren Rönesans Sayfiye projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. İşte Rönesans Sayfiye fiyat bilgisi...

Şimdi ev sahibi olun! Rönesans Sayfiye!

Rönesans Sayfiye projesi "Şimdi ev sahibi olun" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Projedeki dairelerin alanları 68 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Rönesans Sayfiye Kartal Evleri ödeme planı! Yüzde 10 peşinatla!

Sayfiye’ye özel fırsatlardan bir diğerinde ev sahibi olmak isteyenler yüzde 10 peşin, yüzde 50 banka kredisi ile ödeme yapacak. Kalan yüzde 40’ını ise Aralık, Mart, Haziran ve Eylül’de olmak üzere 4 taksitte ödeyecekler. Fırsat paketlerinin sonuncusunda ise; müşteriler, satış fiyatının yüzde 50’sini peşin, kalan yüzde 50’sini ise Mart 2015’te daire tesliminde ödeyebilecek.

Ev sahibi olmak isteyenlere “Sayfiye”den büyük fırsat!

Ev sahibi olmak isteyenler esnek ödeme planıyla kendi bütçelerine göre ayarlayabilecekleri bir plan düzenleyerek ev sahibi olabilecekler. Avantajlı satış fiyatları ve ödeme koşullarıyla ön plana çıkan projede, flexi peşinat yüzde 1 ile yüzde 50 arasında değişirken; flexi banka kredisi ise yüzde 69 ile yüzde 20 arasında değişiyor.

Sayfiye'deki bu kampanya daireleri tüketecek!

Rönesans Konut’un İstanbul ’daki ilk projesi “Sayfiye”de Ağustos ayına özel “Şimdi Al, Seneye Öde” kampanyası başladı. Sayfiye’de daire fiyatları ise 257 bin tl ile 698 bin TL arasında değişiyor.

Rönesans Sayfiye Ramazan kampanyası!

Ramazan ayında Sayfiye'den ev alanlar peşinatı 1 yıl sonra ödeyecek. Peşinat ödemesi haricinde kalan kısım içinse anlaşmalı bankalardan konut kredi kullanılabilecekler. Konut sahibi olacaklar gelecek ramazanda peşinatlarını ödemiş olacaklar.