28 / 03 / 2024

Riva Hills satış ofisi iletişim

Riva Hills Beykoz ödeme koşulları!

5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 200 metrekareden 300 metrekareye kadar çıkabiliyor. Riva Hills Beykoz ödeme koşulları haberimizin devamında yer alıyor.

Beykoz Riva Hills ulaşım!

Beykoz Riva Hills ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen projede dairelerin alanları 200 ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede 5+1 ile 7+1 şeklinde dizayn edilen daireler bulunuyor.

Beykoz Riva Hills fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen proje 40 milyon TL yatırım bedeline sahip. 85 konuttan meydana gelen Beykoz Riva Hills fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.

Riva Hills satış ofisi iletişim!

Riva Hills satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Beykoz'da yükselen projede dairelerin alanları 200 metrekareden başlayarak 300 metrekareye kadar çıkıyor. Projede toplamda 85 konut yer alıyor.

Riva Hills satılık daire!

İstanbul Beykoz'da yükselen projede dairelerin teslim tarihi 2016 Aralık olarak planlanıyor. Riva Hills satılık daire tipleri 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon olarak karşımıza çıkıyor. Projede toplamda 85 konut bulunuyor.

Riva Hills satış ofisi!

Riva Hills satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Villaların metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlıyor.

Riva Hills satış ofisi!

Riva Hills satış ofisi telefon numarası ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 85 tane villaya yer verilen proje 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.