30 / 04 / 2024

Ritim istanbul satılık daire

Cevizli Ritim İstanbul fiyat!

Ritim İstanbul Cevizli projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Cevizli Ritim İstanbul fiyat listesi dairelerin alanlarına ve kat cephelerine göre farklılık gösteriyor.

Ritim İstanbul son etabı satışta!

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Maltepe'de hayata geçirdiği Ritim İstanbul son etabı satışta. Projenin son etabında 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Maltepe Ritim Dumankaya Evleri fiyat!

Maltepe Ritim Dumankaya Evleri fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede konutlarla beraber ofis ve home ofislere de yer veriliyor...

Ritim İstanbul ödeme koşulları!

Ritim İstanbul ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projede 2+1'ler 580 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ritim İstanbul Evleri fiyat!

Ritim İstanbul Evleri fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen Ritim İstanbul'da 1 yıl kira ve aidat garantisi veriliyor.

Ritim İstanbul satış listesi!

Ritim İstanbul satış listesi kapsamında daire fiyatları 215 bin TL ile 761 bin TL arasında değişiyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yerveriliyor.

Ritim İstanbul'da son günler, son fırsatlar!

Ritim İstanbul'da son günler, son fırsatlar. 60 aya kadar vade farksız taksitin yapıldığı projede son gün 30 Haziran. Projede fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul ne zaman teslim?

Ritim İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabı hemen olarak belirlendi. Maltepe Ritim İstanbul Evleri'nde fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor...

Dumankaya Ritim İstanbul fiyat!

Dumankaya Ritim İstanbul fiyat listesi bilgisine göre stüdyo daireler 215 bin TL ile 432 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri 'nde yüzde 12 fırsatıyla tam zamanı!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri 'nde yüzde 12 indirim fırsatı için son gün 31 Aralık. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 176 bin liradan başlıyor...

Ritim İstanbul satılık daire!

Dumankaya imzası ile Maltepe'de inşa edilen ve konut büyüklüklerinin 36 metrekare ile 162 metrekare arasında değiştiği Ritim İstanbul satılık daire fiyatları...

Ritim İstanbul satılık!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya projesi Ritim İstanbul satılık daire fiyatları...