10 / 05 / 2024

Ritim istanbul ödeme seçenekleri

Ritim İstanbul'da 432 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Ağustos ayına özel bir çalışma başlatan Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde sabit faizli ev fırsatı sunuyor...

Dumankaya İnşaat Maltepe Ritim Evleri!

Dumankaya İnşaat Maltepe Ritim Evleri 'nde tamamı peşin ya da banka kredisiyle ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul ödeme seçenekleri!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında peşin veya banka kredisiyle ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul konut fiyatları!

Ritim İstanbul konut fiyatları tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen proje Maltepe'de konumlandırılıyor.

Ritim İstanbul telefon numarası!

Ritim İstanbul telefon numarası haberimizde bulunuyor. Maltepe'de inşa edilen projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Ritim İstanbul’da 0 peşinatla veya 0 faizle ödeme için son 11 gün!

Ritim İstanbul’da 0 peşinatla veya 0 faizle ödeme için son 11 gün. Projede satışa sunulan daireleirn fiyatları 215 bin TL ile 2 milyon 761 bin TL arasında değişiyor.

Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi!

Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Maltepe'de yükselen projede stüdyodan 5 oda 1 salona kadar konut tipleri yer alıyor...