02 / 05 / 2024

Rings istanbul satış ofisi

Rings İstanbul'un satış ofisi bayramda açık!

Rings İstanbul'un satış ofisi bayramda açık olacak. Eylül başında açılan ve 9 sinema salonu, 116 mağazasıyla bölgenin tek alışveriş merkezi olan Rings AVM’nin üzerinde yer alan Rings Rezidans’takihemen teslim evler için yüzde 1 peşinatla maket üzerinde satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olmak mümkün!

Selin Yapı’dan bayram dönemine özel ‘bayram ettiren’ kampanya. Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin son halkası Rings Rezidans’ta yer alan dairelerden birine sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün.

Rings İstanbul projesinin satış ofisi bayramda açık olacak!

Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü gününden itibaren açık olacak. Eylül başında açılan ve 9 sinema salonu, 116 mağazasıyla bölgenin tek alışveriş merkezi olan Rings AVM’nin üzerinde yer alan Rings Rezidans’taki hemen teslim evler için yüzde 1 peşinatla maket üzerinde satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul satış ofisi!

Rings İstanbul satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği ve teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 14 indirim yapılıyor...

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim numarası 444 86 00. 1.500 adet daireden oluşan projede daire alanlarının 79 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Rings İstanbul'da 1+1'ler 240 bin TL'ye

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul'da satışlar devam ediyor...