12 / 05 / 2024

Referans Güneşli projesi

Referans Güneşli taksitleri!

Teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanan proje Kiler GYO imzasıyla İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Peki peşin ödemede fiyatların 227 bin TL'den başladığı Referans Güneşli taksitleri ne kadar?

Referans Güneşli'de 1.533 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olun!

9 bin 234 metrekare alan üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ile 4,5+1 arasında değişiyor. Referans Güneşli'de 1.533 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olun

Referans Güneşli fiyat!

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Güneşli projesinde daire alanları 57 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Referans Güneşli fiyat bilgisi...

Referans Güneşli projesi!

Daire büyüklükleri 57 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiklik gösteren projede 161 daire ve 32 dükkan bulunuyor. Referans Güneşli projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Referans Güneşli Kiler GYO!

Referans Güneşli Kiler GYO projesi 9 bin 234 metrekare alan üzerinde yayılıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Referans Güneşli telefon!

Konut seçenekleri 1+1 ile 4,5+1 arasında değişiklik gösteren projede 161 daire ve 32 mağaza yer alıyor. İşte daire alanları 57 metrekareden başlangıç gösteren Referans Güneşli telefon numarası...

Referans Güneşli Evleri!

Referans Güneşli Evleri Kiler GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Daire fiyatları 187 bin TL'den başlayan projede dairelerin satışları devam ediyor.

Referans Güneşli satışa çıktı!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen Referans Güneşli konut projesi satışa çıktı. Kiler GYO'nun İstanbul'un merkezinde yer alan projelerinde olduğu gibi Güneşli projesini de "Referans" markası ile hayata geçiriyor.

Referans Güneşli fiyat listesi!

Konut seçenekleri arasında 1+1 ile 4,5+1 arasında alternatiflerin bulunduğu Referans Güneşli'de dairelerin satışları devam ediyor. İşte Referans Güneşli fiyat listesi...

Referans Güneşli satış fiyatları!

161 daire ve 32 dükkandan meydana gelen Referans Güneşli proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de hayata geçiriliyor. Peki Referans Güneşli satış fiyatları ne kadar?

Referans Güneşli ödemeleri!

9 bin 234 metrekare alan üzerinde yayılan proje Kiler GYO tarafından hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. Peki Referans Güneşli ödemeleri nasıl?

Referans Güneşli iletişim bilgileri!

Daire büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişen Referans Güneşli projesinde 161 daire ve 32 dükkan bulunuyor. İşte Referans Güneşli iletişim bilgileri...

Referans Güneşli teslimleri!

Referans Güneşli projesinde dairelerin alanları 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. Peki İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen Referans Güneşli teslimleri ne zaman?

Referans Güneşli projesinde fiyatlar 187 bin liradan başlıyor!

Satışların devam ettiği Referans Güneşli projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçiriliyor. Referans Güneşli fiyatları minimum 187 bin liradan başlangıç gösteriyor.