27 / 04 / 2024

Pendik Helenium Boutique nerede

Pendik Helenyum Butik ödeme bilgisi!

1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Proje Başarır İnşaat imzasıyla İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor. İşte Pendik Helenyum Butik ödeme bilgisi...

Pendik Helenium Boutique satılık daire!

Pendik Helenium Boutique satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Başarır İnşaat imzasıyla İstanbul Pendik'e bağlı Kutköy'de yer alan proje Aydos Ormanı'na komşu olarak yükseliyor.

Pendik Helenyum Butik fiyat!

Daire alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteren proje Başarır İnşaat imzası taşıyor. Pendik Helenyum Butik fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Pendik Helenium Boutique iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen projede daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Pendik Helenium Boutique iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Pendik Helenium Boutique!

Pendik Helenium Boutique projesinde alternatif daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 2017 yılında teslim edilmesi planlanan projede daire alanları 65 metrekareden başlıyor.