25 / 04 / 2024

Park Mozaik satılık

Park Mozaik projesinde etkinlikler devam ediyor!

İlk yazlarının keyfini doyasıya yaşayan Park MOZAİK sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Ankara Park Mozaik satış fiyatları 2016!

Ankara Yaşamkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Park Mozaik projesi Tepe-Mesa Mesken Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Ankara Park Mozaik satış fiyatları ne kadar?

Park Mozaik Konutları nerede?

Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Peki Park Mozaik Konutları nerede?

Park Mozaik fiyat!

Park Mozaik Evleri 6 katlı 10 blok ve 3 kule halinde yükseliyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 5+1 arasında değişiyor. İşte Park Mozaik fiyat bilgileri...

Tepe İnşaat - Mesa Mesken Park Mozaik projesi!

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken, Park Mozaik için bir araya geldi. Park Mozaik, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılar’la buluşturacak.

Park Mozaik Ankara fiyat listesi!

Park Mozaik Ankara fiyat listesi? Park Mozaik telefon numarası? Park Mozaik daire tipleri? Park Mozaik teslim tarihi? Park Mozaik ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...