28 / 03 / 2024

Park Mozaik iletişim

Park Mozaik'te A Blok’ta oturumlar başladı!

TEPE ve MESA İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Park Mozaik projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.

MESA Koza 66 ve Park Mozaik projelerinin lansmanları 1-2 Nisan'da!

“MESA Koza 66” ile Tepe ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan “Park Mozaik” projelerinin lansmanları 1 ve 2 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Ankara'daki dev ortaklıkta neler oluyor?

3 kule ve 10 apartmandan meydana gelen Park Mozaik projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 tipinde daireler yer alıyor. Park Mozaik fiyatları 402 bin liradan başlıyor....

Park Mozaik projesinin temeli atıldı!

Park MOZAİK'in temel atma törenine MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Genel Müdür Can Aynagöz ile TEPE İnşaat CEO’su Bahadır Güngenci ve Genel Müdür Atila Kemal Oğuz ve her iki proje ortağı firmanın üst düzey yöneticileri katıldı. Park MOZAİK projesinin yapıldığı arsanın sahipleri, proje çalışanları ve inşaat sektörünün seçkin isimleri de temel atma töreninin davetlileri arasındaydı.

İki dev şirket güçlerini ilk kez bu proje için birleştirdi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken,Park MOZAİK için bir araya geldi. Park MOZAİK, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle Eskişehir yolu Yaşamkent’te özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılar’la buluşturacak.