28 / 04 / 2024

Park Avenue ankara fiyatları

Park Avenue telefon numarası!

Park Avenue telefon numarası bilgisinden önce projeden bahsedelim. 800 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje YDA Group imzası ile hayata geçiriliyor.

Park Avenue Ankara fiyatları ne kadar?

Ankara'da yükselen Park Avenue projesinde teslimler 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.Satışların devam ettiği Park Avenue Ankara fiyatları ne kadar?

YDA Group Park Avenue Ankara nerede?

Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde hayata geçirilen Park Avenue projesinde satış süreci devam ediyor. Peki YDA Group Park Avenue Ankara nerede?

YDA Group Park Avenue fiyatları!

YDA Group Park Avenue fiyatları 335 bin liradan başlıyor. 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan projede 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. İşte YDA Group Park Avenue fiyatlarının detayları...

YDA Group Park Avenue satış fiyatları!

YDA Group Park Avenue satış fiyatları 335 bin TL'den başlıyor. 800 milyon lira yatırım bedeli ile Ankara Yenimahalle'de yükselen projede 1.855 tane daire bulunuyor. Park Avenue fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Park Avenue projesiyle YDA, Ankara’ya damga vuracak!

Park Avenue projesiyle YDA, Ankara’ya damga vuracak. 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 1.855 tane daire bulunuyor.

Park Avenue Ankara fiyatları!

Park Avenue Ankara fiyatları kapsamında 3 oda 1 salon daireler 355 bin liradan ve 4 oda 1 salon daireler 408 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Park Avenue fiyat listesi!

Park Avenue fiyat listesi kapsamında projede daireler 335 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.