26 / 04 / 2024

Orman ve Su İşleri Bakanlığı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı yeniden inşa çalışmalarına destek veriyor!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen yeniden inşa çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Ergene'deki 6 arıtma tesisi tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça, "Ergene havzası Türkiye'nin su kirliliği açısından adeta kangren olmuş bir nehri. Ergene'de 12 arıtma tesisinden 6'sı tamamlandı'' dedi.

Doğa Turizmi Gelişme Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Doğa Turizmi Gelişme Planı hazırlandı. Bu kapsamda 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirlendi...

Yangınların önüne nasıl geçilebilir?

Yangınların önüne nasıl geçilebilir? ‘Yangın yönetim Sistemi’ ile orman yangınların büyümesinin önüne geçiliyor. Orman Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre 2013 yılı sonunda kuruma 60 milyon TL tasarruf sağladı.

Veysel Eroğlu, Osmaniye'ye yeni proje müjdesi verdi!

Miting havasında açılışı yapılan AK Parti Seçim Bürosunun açılış programına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ankara'dan Osmaniye'ye eli dolu geldiğini belirterek 24 yeni proje müjdesi verdi.