16 / 04 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanı ne zaman açılacak

Ordu-Giresun Havalimanı yarın açılacak!

Türkiye'deki havalimanı sayısı 12 yılda 26'dan 53'e yükseldi. Yarın Ordu-Giresun, 26 Mayıs’ta ise Hakkari Yüksekova'nın açılmasıyla hizmet verilenhavalimanı sayısı 55 olacak. Ordu-Giresun Havalimanı yarın açılacak.

Ordu-Giresun Havalimanı ay sonunda açılacak!

Türkiye'nin mega projeleri arasında yer alan, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu ay sonu açılması hedefleniyor.

Ordu-Giresun Havalimanı ne zaman açılacak?

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi'ne ilişkin, "Mayıs ayı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı 15 Mart 2015'te açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "2011 yılında hep beraber programa aldığımız ve temelini attığımız havalimanımız inşallah 15 Mart 2015 tarihinde resmi ve fiili olarak hizmete açılmış olacak" diye konuştu.

Ordu-Giresun Havalimanı 2015 yılında hizmete açılıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesine bağlı helikopterle gezdirilen basın mensupları, yapımına 2011 yılında başlanan projeyi havadan fotoğraflayıp görüntüledi. Ordu-Giresun I lavalimaııı Projesi Ordu'ya 19, Giresun'a 25 kilometre mesafede olup Ordu'nun Gülyalı ilçesinde yapılıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın inşaatı hızla devam ediyor!

Yapımına 2011 yılında başlanan ve Türkiye'de deniz üzerinde in$a edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanında inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Havalimanında yüzlerce kamyon gece gündüz dolgu için tas taşırken, üstyapı inşaatında ise binalar birer birer yükseliyor.

Ordu-Giresun Havaalanı Mart 2014 tarihinde açılacak!

Vali irfan Balkanlıoğlu, ”Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında altyapı ile ilgili çalışmalar bitme noktasına geldi" dedi. Ancak dört dörtlük kulesiyle, her şeyiyle tamamlanıp yolculara hizmet vermesi için Mart ayını beklemek gerekiyor

Ordu-Giresun Havalimanı'nın altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın altyapı çalışmalarında sona gelindi. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu-Giresun Havalimanı inşaatında altyapıyla ilgili çalışmalar bitme noktasına geldi" dedi.