28 / 03 / 2024

Ons İncek Residence satış ofisi

Ankara ONS İncek konut fiyatları!

Ankara İncek'te hayata geçirilen ONS İncek Residence'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor...

ONS İncek Residence brunch düzenledi!

ONS İncek Residence, muhteşem mimarisi ile hazırlanan satış ofisindeki brunch daveti ile Ankaralıları bir araya getirdi.Oldukça renkli geçen davette, misafirler örnek daireyi gezdikten sonra projeyle yakından ilgilendiler.

Ons İncek Residence fiyatları ne kadar?

Ankara'da inşa edilen Ons İncek Residence projesinde 992 tane daire yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Ons İncek Residence fiyatları ne kadar?

Ons İncek Residence Ankara görselleri!

Ons İncek Residence Ankara görselleri!

Ons İncek Residence projesi fiyat!

Ons İncek Residence projesi fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 302 bin TL'den, 2+1 daireler 404 bin TL'den ve 3+1 daireler 935 bin TL'den satışa sunuluyor...

Ons İncek Residence Ankara fiyatları!

Ons İncek Residence Ankara fiyatları? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence ödeme planı? Ons İncek Residence teslim tarihi? gibi sorularınızın cevapları haberimizde yer alıyor...

Ons İncek Residence ev fiyatları!

Ons İncek Residence ev fiyatları minimum 302 bin TL'den başlayarak, maksimum 957 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede tapular hemen veriliyor...

Ons İncek Residence ev fiyat listesi!

3 blok halinde tasarlanan Ons İncek Residence projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks tipinde daireler yer alıyor. Ons İncek Residence ev fiyat listesi 302 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Ons İncek Residence Ankara satışta! Fiyatlar 288 bin TL'den başlıyor!

Ankara’nın her geçen gün prestiji artan ve yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek’te yepyeni bir değer yükseliyor. ONS İnşaat Grubu Ankara’da yaşayanlara hayallerindeki evi sunuyor. Bugün satışa çıkan projede fiyatlar 288 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Ons İncek Residence ödeme planı!

Ons İncek Residence ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. 992 daireden oluşan proje 42 katlı, 43 katlı ve 45 katlı 3 kule olarak yükseliyor.

Ons İncek Residence satış ofisi!

Ons İncek Residence satış ofisi telefon numarası, ödeme planı, fiyatları, daire tipleri, teslim tarihi gibi sorularınızın yanıtları haberimizde ayrıntılı olarak yer alıyor...

Ons İncek Residence fiyat listesi!

Ons İncek Residence fiyat listesi kapsamında daireler 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 15 peşinatla firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Ons İncek Residence satış ofisi!

Ons İncek Residence satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 992 tane daireden oluşan projede 997 kapasiteli kapalı otopark, 273 kapasiteli açık otopark alanı bulunuyor.

Ons İncek Residence satılık!

Ons İncek Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. 992 daireden oluşan proje 3 kule olarak yükseliyor.

Ankara Ons İncek Residence 23 Mayıs'ta görücüye çıkacak!

Ankara’ nın solo yaşam standardını değiştiren proje Ons İncek Residence, 23 Mayıs saat 11.00 ’de düzenlenecek basın toplantısı ile basın mensuplarına tanıtılıyor.