10 / 05 / 2024

Ons İncek Residence satılık

ONS İncek Residence brunch düzenledi!

ONS İncek Residence, muhteşem mimarisi ile hazırlanan satış ofisindeki brunch daveti ile Ankaralıları bir araya getirdi.Oldukça renkli geçen davette, misafirler örnek daireyi gezdikten sonra projeyle yakından ilgilendiler.

Ons İncek Residence telefon numarası!

Ons İncek Residence telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor.

Ons İncek Residence ev fiyatları!

Ons İncek Residence ev fiyatları minimum 302 bin TL'den başlayarak, maksimum 957 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede tapular hemen veriliyor...

Ankara'nın en genci en yenisi; Ons İncek Residence!

Ons İncek Residence fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor.

Ons İncek Residence projesinin açılış töreni yarın yapılacak!

Ankara’nın konfor anlayışını değiştiren proje ONS İncek Residence, muhteşem mimarisi ile hazırlanan satış ofisinde Ankara’nın seçkin isimlerini bir araya getiriyor. Ons İncek Residence projesinin açılış töreni yarın yapılacak.

Ons İncek Residence Ankara satışta! Fiyatlar 288 bin TL'den başlıyor!

Ankara’nın her geçen gün prestiji artan ve yatırımcının gözde bölgesi haline gelen İncek’te yepyeni bir değer yükseliyor. ONS İnşaat Grubu Ankara’da yaşayanlara hayallerindeki evi sunuyor. Bugün satışa çıkan projede fiyatlar 288 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Ons İncek Residence örnek daire!

Ons İncek Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 288 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler bulunuyor. İşte Ons İncek Residence örnek daire görselleri...

Ons İncek Residence satılık!

Ons İncek Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. 992 daireden oluşan proje 3 kule olarak yükseliyor.