11 / 05 / 2024

Ons İncek Residence fiyatları

Ons İncek Residence kaç katlı?

Ons İncek Residence kaç katlı? Ons İncek Residence daire fiyatları? Ons İncek Residence ne zaman teslim? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence Ankara telefon? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde.

Ons İncek Residence fiyatları ne kadar?

Ankara'da inşa edilen Ons İncek Residence projesinde 992 tane daire yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Ons İncek Residence fiyatları ne kadar?

Ankara Ons İncek Residence fiyat!

Ankara Ons İncek Residence fiyat? Ons İncek Residence ödeme planı? Ons İncek Residence adres? Ons İncek Residence telefon numarası? Ons İncek Residence teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Ons İncek Residence konut fiyatları!

Ons İncek Residence konut fiyatları 302 bin TL ile 957 bin TL arasında değişiyor. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak....

Ons İncek Residence fiyatları!

Ons İncek Residence fiyatları 228 bin TL ile 920 bin TL arasında değişiyor. Ons İncek Residence Ankara'da banka kredisi kullanmak mümkün.

Ons İncek Residence fiyat listesi!

Ons İncek Residence fiyat listesi kapsamında daireler 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 15 peşinatla firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Ons İncek Residence satılık!

Ons İncek Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. 992 daireden oluşan proje 3 kule olarak yükseliyor.