27 / 04 / 2024

Ömür İstanbul

Esenler Ömür İstanbul daire fiyatları 2017!

Toplam 218 daire ve 3 adet dükkandan meydana gelen Esenler Ömür İstanbul daire fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ömür İstanbul Evleri'nin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Ömür İstanbul Esenler fiyat listesi 2017!

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneği bulunuyor. Ömür İstanbul Esenler fiyat listesi 300 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Esenler Ömür İstanbul açık adres!

İstanbul Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde inşa edilen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri mevcut.

Esenler Ömür İstanbul 13 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

Esenler’in ilk nitelikli lüks konut projesi olan Ömür İstanbul, 13 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan lansmanla satışa çıkıyor. Ömür İstanbul projesi Esenler Turgut Reis Mahallesi’nde yer alıyor...

Ömür İstanbul Esenler teslim tarihi!

Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömür İstanbul Esenler teslim tarihi 2019 yılı olarak planlanıyor.

Esenler Ömür İstanbul ön talep sürecinde!

Ön talep toplayan Ömür İstanbul projesi , Efitaş İnşaat ve Esenler Belediyesi ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Proje 4 blok olarak tasarlandı...