29 / 04 / 2024

Nuvo dragos satılık

Nuvo Dragos Maltepe minimum 327 bin TL! Faiz yok! Hemen teslim!

Hemen teslim dairelerin yer aldığı Nuvo Dragos projesinde daireler 320 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projeden faizsiz konut alınabiliyor.

Nuvo Dragos'ta teslimler başladı! Metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL!

Özderici GYO, Maltepe'de eski Singer Fabrikası'nın bulunduğu arazisinde başlattığı 999 dairelik Nuvo Dragos projesinin ilk etabının teslimatına başladı. Metrekaresi 4 bin 500 TL'den satışa sunuldu...

Nuvo Dragos satılık!

Nuvo Dragos satılık daire fiyatları? Nuvo Dragos ödeme planı? Nuvo Dragos ne zaman teslim? Nuvo Dragos adres? Nuvo Dragos telefon numarası? gibi sorularınızın yanıtları haberimizin devamında yer alıyor...

Nuvo Dragos Evleri fiyat!

Nuvo Dragos Evleri fiyat ve Nuvo Dragos Evleri ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. 5 blok olarak yükselen proje Maltepe'de Özderici GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos örnek daire!

Nuvo Dragos örnek daire görselleri, fiyatları ve ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 999 daire, 7 mağaza ve 1 iş yeri bulunuyor.

Nuvo Dragos'ta 320 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Nuvo Dragos'ta 320 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 999 tane daire, 7 tane mağaza ve 1 tane işyeri yer alan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Nuvo Dragos projesinin lansmanı 23 Mayıs'ta yapılacak!

Özderici GYO’nun hem basın karşısına çıkacağı hem de Nuvo Dragos projesinin detaylarını paylaşacağı basın lansmanını 23 Mayıs Cuma gerçekleştirilecek. Basın lansmanı yeri henüz netleşmedi, saat ve mekan bilgisi kesinleştiğinde sitemizden ulaşabilirsiniz..

Nuvo Dragos Maltepe ne zaman teslim?

Nuvo Dragos Evlerinde 66 metrekare 1+1 daireler 298 bin liradan başlıyor. Nuvo Dragos Maltepe ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor.