29 / 04 / 2024

Nuvo Dragos fiyat

Nuvo Dragos ödeme bilgisi!

Toplamda 999 adet daireden meydana gelen Nuvo Dragos projesi İstanbul Maltepe’de yer alıyor. Nuvo Dragos ödeme bilgisi kapsamında 120 aya kadar banka kredili taksitlendirme sağlanıyor.

Nuvo Dragos Maltepe minimum 327 bin TL! Faiz yok! Hemen teslim!

Hemen teslim dairelerin yer aldığı Nuvo Dragos projesinde daireler 320 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projeden faizsiz konut alınabiliyor.

Maltepe’de teslime hazır evler Nuvo Dragos’ta satışta!

Özderici GYO, Maltepe'de eski Singer Fabrikası'nın bulunduğu arazisinde başlattığı 999 daierelik Nuvo Dragos projesinin ilk etabının teslimatına başladı. Metrekaresi 4 bin 500 TL'den satışa sunuldu...

Nuvo Dragos Maltepe!

Nuvo Dragos Maltepe projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Bir çok ödeme seçeneğinin sunulduğu Nuvo Dragos projesinde teslimler bu yılın Ağustos ayında başlayacak...

Nuvo Dragos Evleri fiyat!

Nuvo Dragos Evleri fiyat ve Nuvo Dragos Evleri ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. 5 blok olarak yükselen proje Maltepe'de Özderici GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos örnek daire!

Nuvo Dragos örnek daire görselleri, fiyatları ve ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 999 daire, 7 mağaza ve 1 iş yeri bulunuyor.

Nuvo Dragos'ta 320 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Nuvo Dragos'ta 320 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 999 tane daire, 7 tane mağaza ve 1 tane işyeri yer alan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Nuvo Dragos daire fiyatları!

Nuvo Dragos daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 1.007 bağımsız birimden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler yer alıyor.