16 / 05 / 2024

Nuvo dragos evleri

Nuvo Dragos ile deniz ve adalar keyfini yaşayın!

Nuvo Dragos fiyatları 282 bin TL'den başlıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen projede daire alanları 66 - 219 metrekare arasında değişiyor.

Nuvo Dragos’ta Babalar Günü’ne özel fırsat!

Nuvo Dragos’ta Babalar Günü’ne özel fırsat sunuluyor. Nuvo Dragos projesinin ilk etabının teslimatı yapılırken Babalar Günü’ne özel olarak ekstra bir indirim kampanyası sunuluyor...

Şans, fırsatları değerlendirme sanatıdır!

Nuvo Dragos projesinde metrekare birim fiyatlar 4 bin 500 TL'den başlıyor. Projede 999 tane daire, 6 tane mağaza, 1 tane ofis ve 1 tane mağaza yer alıyor.

Nuvo Dragos'ta teslimler başladı! Metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL!

Özderici GYO, Maltepe'de eski Singer Fabrikası'nın bulunduğu arazisinde başlattığı 999 dairelik Nuvo Dragos projesinin ilk etabının teslimatına başladı. Metrekaresi 4 bin 500 TL'den satışa sunuldu...

Nuvo Dragos Evleri!

Nuvo Dragos Evleri adres ve telefon numarası bilgisi şöyle: Tugay Yolu Caddesi, No.12 Maltepe / İstanbul - 0216 371 98 58

Nuvo Dragos ödeme planı!

Nuvo Dragos ödeme planı çerçevesinde tamamı peşin veya banka kredisi ile ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos Evleri fiyat!

Nuvo Dragos Evleri fiyat ve Nuvo Dragos Evleri ödeme planı detayları haberimizin içinde yer alıyor. 5 blok olarak yükselen proje Maltepe'de Özderici GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Özderici Nuvo Dragos Evleri!

Özderici Nuvo Dragos Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 5 blok olarak yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor.

Nuvo Dragos ödeme koşulları!

Nuvo Dragos ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projenin detaylı ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Nuvo Dragos Evleri fiyatları! 383 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Maltepe'de Özderici GYO tarafından inşa edilen 5 bloklu bir proje olan Nuvo Dragos Evleri fiyatları...