16 / 05 / 2024

Novella Kurtköy fiyat listesi

Kurtköy’de Beşyıldız’lı bir hayatın anahtarı elinizde…

Kurtköy’de Beşyıldız’lı bir hayatın anahtarı elinizde. Novella Kurtköy projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede toplam 109 tane daire yer alıyor.

Novella Kurtköy teslimleri ne zaman yapılacak?

Novella Kurtköy teslimleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygu olan projede daire fiyatları 320 bin TL ile 520 bin TL arasında değişiyor.

Novella Kurtköy ev fiyatları ne kadar?

Novella Kurtköy ev fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor. Yüzde 77'sinin yeşil alan olarak tasarlandığı projede teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.

Novella Kurtköy fiyatları 320 bin TL’den başlıyor!

Banka kredisi kullanılabilen Novella Kurtköy Evleri'nde teslimler 2016 Mayıs'ta yapılacak. Novella Kurtköy fiyatları 320 bin TL’den başlıyor.

Novella Kurtköy satış ofisi!

Novella Kurtköy satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Yüzde 77'sinin yeşil alan olarak tasarlandığı projede bloklar en fazla 5 kat olarak inşa ediliyor.

Novella Kurtköy resimleri!

Novella Kurtköy resimleri haberimizde yer alıyor. 4 blok halinde yükselen Novella Kurtköy projesinde fiyatlar 320 bin liradan başlıyor...

Novella Kurtköy adres!

Novella Kurtköy adres ve telefon numarası şöyle: Yenişehnir Mah. Bakü Cad. No:14 Kurtköy-Pendik-İstanbul / 444 5 414

Novella Kurtköy ne zaman teslim?

Novella Kurtköy ne zaman teslim? Novella Kurtköy adres? Novella Kurtköy telefon numarası? Novella Kurtköy fiyat listesi? haberimizde yer alıyor...

Novella Kurtköy fiyat listesi!

Novella Kurtköy fiyat listesi 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde tasarlanan projede teslimler 2016 Mayıs'ta gerçekleşecek...

Novella Kurtköy satılık!

Novella Kurtköy satılık daire teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Satışa çıkarılan projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor.

Novella Kurtköy fiyatları 320 bin TL'den başlıyor!

Novella Kurtköy projesinde 109 adet daire bulunuyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor.