20 / 05 / 2024

Nlogo İstanbul resimleri

Nlogo İstanbul’un yüzde 50’si satıldı!

Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul satışa çıkar çıkmaz adeta kapışıldı. Nlogo İstanbul’un yüzde 50’si satıldı.

NLogo İstanbul Esenyut fiyatları!

NLogo İstanbul Esenyurt fiyatları? NLogo İstanbul adres? NLogo İstanbul ödeme planı? NLogo İstanbul telefon numarası? NLogo İstanbul teslim tarihi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Nlogo Özyurtlar'da 1+1 evlerin satış fiyatı 119 bin TL!

18 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Nlogo İstanbul projesinde teslimler 2017 Haziran'da gerçekleşecek. Nlogo Özyurtlar'da 1+1 evlerin satış fiyatı 119 bin TL'den başlıyor.

Tüm detaylarıyla Nlogo İstanbul projesi!

Nlogo İstanbul fiyat listesi, Nlogo İstanbul ödeme planı, Nlogo İstanbul teslim tarihi, Nlogo İstanbul nerede olduğu, Nlogo İstanbul satış ofisi bilgileri ve Nlogo İstanbul resimleri haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Nlogo İstanbul projesi...

Nlogo İstanbul resimleri!

Nlogo İstanbul resimleri, fiyat listesi ve teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Esenyurt Nlogo İstanbul projesinin basın lansmanı bugün yapıldı.

Nlogo İstanbul'da yaşam için en doğru, yatırım en için en karlı seçim!

Nlogo İstanbul'da yaşam için en doğru, yatırım en için en karlı seçim sloganıyla satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 79 bin TL'den başlıyor.