29 / 04 / 2024

NG Kütahya Seramik

NG Kütahya Seramik, Türkiye’nin yeni logosunu kullanan ilk firma oldu!

NG Kütahya Seramik, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin yurtdışına ihraç edilecek Türk mallarına koyacağı yeni logoyu kullanan ilk firma oldu.

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla yeni fabrikasını açtı!

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla yeni fabrikasını açtı. Kütahya’da kurulan ve 300 kişiyi istihdam etmeye başlayan fabrika, dünyanın en esnek üretim teknolojisine sahip.

NG Kütahya Seramik yeni fabrika açtı!

NG Kütahya Seramik yeni fabrika açtı. 225 milyon TL yatırım bedeli olan fabrika dünyanın en esnek üretim teknolojisine sahip

NG Kütahya Seramik yeni mağazasını Safranbolu’da açtı!

NG Kütahya Seramik’in her beğeni ve zevke hitap eden en yeni koleksiyonlarının yer aldığı 1000 metrekare büyüklüğündeki mağaza, Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük seramik showroom’u olma özelliğini taşıyor.

NG Kütahya Seramik 187. mağazasını Ordu'da hizmete açtı!

NG Kütahya Seramik’in Ordu’daki iş ortağı BK İnşaat, 30 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de şehrin en büyük seramik mağazasını açtı. Mağaza, NG Kütahya Seramik, 187. mağazası oldu..

NG Kütahya Seramik’ten Mimaroba'da yeni showroom!

NG Kütahya Seramik İstanbul’da yeni showroom açtı. Evani Showroom’da ziyaretçiler muazzam ürün çeşitliliği içerisinde kendi beğenilerine uygun ürünleri kolayca bulabiliyor ve Fatih İnşaat’ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabiliyor.