16 / 05 / 2024

Nef artı kampanyası

Nef'te 6 bin TL peşinatla!

Nef'te 6 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Nef projesidne devam eden kampanya kapsamında ödemeler 2015 yılına ertelenebiliyor.

Nef projeleriyle Emlak Fuarı'nda boy gösteriyor!

CNR Emlak 2014 Fuarı kapılarını açtı. Yeni kampanyası ve şehir merkezindeki yatırım değeri yüksek projeleri ile fuarda yoğun ilgi ile karşılaşan Nef, stand alanında yerli ve yabancı bir çok yatırımcıyı ağırladı.

Nef artı kampanyası nedir?

Nef yeni bir kampanya ile satışlarına devam ediyor. "Nef artı kampanyası nedir? Nef artı kampanyasının uygulandığı projeler hangileri?" bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor...

Nef'in çok artısı var!

Timur Gayrimenkul toplam 7 projesinde "Nef'in çok artısı var!" sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında ödemelerde 2015 yılına kadar ertelenebiliyor. İşte Nef artı kampanyası detayları...

Nef Ataköy artı fırsatı!

Nef Ataköy artı fırsatı kampanyasının tüm detayları haberimizde bulunuyor. Dairelerin 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek.

Nef İnşaat kampanya!

Nef İnşaat kampanya kapsamında 7 proje bulunuyor. Dairelerin 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Nef'te daireler 2+1'den 1+1'e dönüştürülebiliyor.