29 / 04 / 2024

Nazım Yavuz kimdir

Standartlara göre yapılmayan çatıların zararı 1.2 milyon dolar!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, standartlara uymayan çatı ve yalıtım uygulamalarının tüketici bütçesi ve ülke ekonomisine zarar verdiğini belirterek, "Çatılarda yapılan yenileme, aktarma ve tamirat çalışmalarının yıllık 5 milyon metrekare, parasal büyüklüğünün ise yaklaşık 1,2 milyon dolar seviyesinde." dedi.

Türkiye'de 7 milyon çatı depreme dayanıksız!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye'de yaklaşık 7 milyon çatının standartlara uygun olmayan geleneksel yöntemlerle yapıldığını, bunların büyük bölümünün depreme karşı güven vermediğini belirterek, " Türkiye'nin hemen hemen tamamı deprem riski taşıyor. Konut stoğunun yüzde 60'ını 20 yaşın üstündeki binalar oluşturuyor. Her gün böyle bir risk ile yaşarken, çatılarımızın güçlü olması hayati önem taşıyor" dedi.

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Nazım Yavuz seçildi!

ÇATIDER, 7. Olağan Genel Kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, oy birliğiyle yeniden Multiplan Yönetim Kurulu Üyesi M. Nazım Yavuz seçildi.

Konut açığı için atıl durumdaki çatılar kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, Türkiye'de inşaat sektörünün son yıllarda etkileyici bir büyüme performansı gösterdiğini, buna rağmen konut açığı sorununun varlığını sürdürdüğünü hatırlattı.

Bitkilendirilmiş çatılar küresel ısınmanın etkilerini azaltıyor!

M.Nazım Yavuz “Bitkilendirilmiş çatılar, oksijen üretimini artırırken, ısı adalarının ve yağış suyu taşkınlarının azalmasını sağlıyor. Ayrıca enerji tasarrufu, yalıtım ömrünü uzatma ve ses yalıtımı gibi faydaları da var” dedi.

Çatı sektörü her geçen yıl artan bir başarı grafiği yakaladı!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı konusunda kamuoyu ile sektörü bilinçlendirmeyi ve çatı sektörünün gelişmesine yardımcı olmayı hedefleyen derneklerinin son dönemde üretici firmaların yaşadığı sorunlara eğildiğini söyledi.

Nazım Yavuz: Her üç ölümlü iş kazasından biri inşaat sektöründe yaşanıyor!

Türkiye'de en fazla işçi ölümünün inşaat sektöründe yaşandığını ve iş kazalarının yüzde 98’inin insan hatasından kaynakladığını belirten ÇATIDER Başkanı Nazım Yavuz, "İş kazalarının azalması için eğitim hayati öneme sahip" dedi...