25 / 04 / 2024

My Newwork nerede

Ağaoğlu My Newwork projesinin yüzde 25'i satıldı!

Ağaoğlu My Newwork projesinin yüzde 25'i satıldı. Nasıl Kapalıçarşı geçmişteki yüksek değerini koruyorsa. My Newwork de değerini hep koruyacak. Nasıl Kapalıçarşı'lı olmak asırlardır bir avrıcalıksa, My Newwork yatırımcısı olmak da bugün ve yarın büyük ayrıcalık olacak. My Newwork, yatırımcıların yatırım planlarım değiştirecek ve çok kazandıracak bir proje olacak" diye konuştu.

Ağaoğlu My Newwork'ün yüzde 25'i satıldı!

Ağaoğlu My Newwork'ün yüzde 25'i satıldı. My Newwork projesi ile ilgili konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, "My Newwork projesi, modern zamanların Kapalıçarşı'sı olmaya adayı.

Ağaoğlu İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı'nda!

Ağaoğlu İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı'nda. Arapların yoğun ilgi gösterdiği Ağaoğlu İnşaat My Home Maslak, My Office 212, Maslak 1453, My World Europe ve yeni projesi olan My New Work projesini tanıtıyor.

Ağaoğlu My Newwork resimleri!

İstanbul-Ataşehir'de yükselen My Newwork projesi AVM ve ofis konseptinde tasarlandı. Ağaoğlu My Newwork resimleri merak edenler için haberimizde yer alıyor...

Ağaoğlu My Newwork projesi!

İstanbul-Ataşehir'de inşa edilen Ağaoğlu My Newwork projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Proje AVM ve ofis konseptinde dizayn edildi...