05 / 05 / 2024

Mistral İzmir nerede

İzmir’in Mistral kulelerinde düğmeye basıldı!

İzmir’in Mistral kulelerinde düğmeye basıldı. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje 36 katlı konut kulesi ve 48 katlı ofis kulesi olarak inşa ediliyor.

Mistral İzmir teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek!

Mistral Yapı, 150 milyon dolarlık yatırımla İzmir'in en yüksek kulesini inşa ediyor. Yeni Kent Merkezi Bayraklı'da inşa edilen proje, 38 ve 48 katlı iki kuleden oluşuyor...

Mistral Yapı Mistral İzmir satış ofisi!

Mistral Yapı Mistral İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor...

Mistral İzmir fiyat listesi!

Bugün görücüye çıkan Mistral İzmir projesi 2 kule halinde yükseliyor. Mistral İzmir fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor.

Mistral İzmir nerede?

Mistral İzmir nerede sorusunun yanıtı projenini krokisiyle birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Proje 122 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Mistral İzmir iletişim bilgileri!

Mistral İzmir iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan projede 110 adet daire ve 153 adet ofis bulunuyor.

Mistral İzmir teslim tarihi!

Mistral İzmir teslim tarihi 2016 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. Bugün görücüye çıkan Mistral İzmir projesinde ofis ve konutlar bulunuyor.

Mistral İzmir gökdelen inşaatı Haziran 2016’da bitecek!

Mistral İzmir gökdelen inşaatı Haziran 2016’da bitecek. 115 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İzmir Bayraklı Adliyesi 'ne ve Karşıyaka 'ya yakın konumda yükseliyor.

Mistral İzmir Tower, Alsancak'ta konumlandırılıyor!

Mistral İzmir Tower, Alsancak'ta konumlandırılıyor. Mistral İzmir projesinde teslimler 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Mistral İzmir projesi Miray İnşaat tarafından hayata geçiriliyor!

İki kule şeklinde inşa edilen Mistral İzmir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...