15 / 05 / 2024

Media Markt

Media Markt, ilk kez yeni bir mağaza formatına geçiyor!

Media Markt, ilk kez yeni bir mağaza formatına geçiyor. Türkiye'deki yerli rakiplerinin aksine 7 yıldır 3-5 bin metrekarelik dev mağazalar açan Media Markt, rekabete uyum için artık bin metrekarelik mağazalar da açacak. Şirket böylece cadde ve sokaklara da girecek.

Media Markt Yuvakuran Lansman toplantısı 5 Haziran'da gerçekleşecek!

Media Markt Türkiye, evlenen, yeni eve taşınacak ya da kendine bir yuva kurmak isteyenlerin “yuvasını” kuruyor. Media Markt Yuvakuran Lansman toplantısı 5 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Media Markt'in yeni mağazası Mall of İstanbul AVM'de yarın açılıyor!

En son teknolojiyi düşük fiyatlarla buluşturan Media Markt, İstanbul’daki 16’ıncı, Türkiye’de ise 39. mağazasını, 23 Mayıs Cuma günü saat 08:00’de Mall of İstanbul’da açıyor.

Media Markt İzmit'te mağaza açtı!

Teknoloji market zinciri Media Markt, Türkiye’deki 38’inci mağazasını İzmit’te açtı. Açılışta Kocaeli’ne özel olarak hazırlanan inovasyon standında, dijital tasarımları 3 boyutlu katı nesneler haline getiren 3D yazıcı ilk defa görücüye çıktı...

Media Markt, önceliği Türkiye’ye verdi!

Media Markt, yatırımda önceliği Türkiye’ye verdi. 2013 yılında açılan 45 yeni mağazadan 10’unun adresi Türkiye oldu. Yüzde 25 payla Türkiye, geçen yıl Media Markt’ın en fazla yatırım yaptığı ülke oldu.