19 / 04 / 2024

Marina Ankara ödeme planı

Sinpaş Marina Ankara ödemeleri!

Sinpaş Marina Ankara ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kampanyanın yarın sona ereceği projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Marina Ankara ve Sinpaş Altınoran'da 84 ay vade fırsatı!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

25 soruda Marina Ankara projesi!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen projede 4, 6 ve 7. blokta bulunan 912 daire ön satışa sunuldu. İşte 25 soruda Marina Ankara projesi detayları...

Marina Ankara nerede?

Lansmana özel yüzde 7 ve bahar kampanyası kapsamında da yüzde 15 indirim uygulanan projede 4, 6 ve 7. blokta bulunan 912 daire ön satışa sunuluyor. Peki Marina Ankara nerede?

Sinpaş Marina Ankara kampanya!

İki bloğun 39, diğer bloğun 44 katlı olarak tasarlandığı projede Sinpaş Yapı imzası bulunuyor. İşte 2 bin konuttan meydana gelen Sinpaş Marina Ankara kampanya bilgileri...

Marina Ankara satılık daire!

Göl ve Eymir manzaralı dairelerin yer aldığı projede toplamda 2 bin konut bulunuyor. Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara satılık daire tipleri 7,5+1'e kadar yer alıyor.

Marina Ankara ödeme planı!

Toplamda 2 bin konuttan meydana gelen projede dairelerin fiyatları kampanya kapsamında farklılık gösteriyor. Peki teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan Marina Ankara ödeme planı nasıl?