27 / 04 / 2024

Manzara Adalar kartal projesi

Manzara Adalar güncel fiyat listesi! 284 bin 804 TL'den başlayan fiyatlar!

Kartal'da İş GYO imzası ile yükselen Manzara Adalar projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanırken düşük faizli ödeme planı ile de ev sahibi olunabiliyor...

Manzara Adalar Kartal Projesi!

Manzara Adalar Kartal Projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Projede daire fiyatları 278 bin TL'den başlıyor...

Manzara Adalar Kartal adres!

Manzara Adalar Kartal adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. İş GYO tarafından inşa edilen projede daire alanları 62 metrekare ile 291 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Manzara Adalar Kartal ulaşım!

Manzara Adalar Kartal ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İş GYO imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Manzara Adalar Kartal fiyatları!

Manzara Adalar Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da İş GYO ile hayata geçiriliyor. D-100 Karayolu'na 1,6 kilometre uzaklıkta yükselen projenin 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. Peki Manzara Adalar Kartal fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Kartal projesi!

Manzara Adalar Kartal projesi 234 ofis, 975 daire ve 31 ticari birimden meydana geliyor. 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan proje İş GYO ile hayata geçiriliyor.

Manzara Adalar: İş GYO Kartal projesinin adı belli oldu!

Bölgesel ve uluslararası yatırımcıların, mimar ve tasarımcıların katıldığı dünyanın en geniş ağına sahip uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2014’e katılan İş GYO’nun Kartal’daki yeni projesi konut, ticari ve ofis alanlarıyla karma bir proje olarak gerçekleştiriliyor. İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’ın yükselen değerine kimlik katacak projenin yatırım değerinin yaklaşık 305 milyon ABD doları olduğu belirtiliyor.