24 / 04 / 2024

Mahal sancaktepe ne zaman teslim

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada, Aralık'ta teslim edilecek!

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde eşsiz fırsatlar sunuyor. Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, Sancaktepe'de yapımı hızla devam eden her iki projede daire teslimlerinin Aralık sonunda başlayacağını söyledi.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da yüzde 1 KDV!

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Yeni bir yıla yeni bir evde girmek isteyenler için avantajlı ödeme planları hazırladık” dedi. Buna ilave olarak Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da tüm konutların yüzde 1 KDV ile satıldığını belirten Bayram, “Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 137 bin liradan, 2+1 dairelerin 187 bin liradan, 3+1 dairelerinse 300 bin liradan başlıyor.

Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok!

Aralık'ta teslim edilecek olan Mahal Sancaktepe projesinde fiyatlar 153 bin 150 TL'den başlıyor. Projede "Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" kampanyası sürüyor.

Mahal Sancaktepe’de teslime kadar taksit de yok peşinat da!

Mahal Sancaktepe’de teslime kadar taksit de yok peşinat da. Projede kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’den istenilen daireye bugünden tek kuruş ödeme yapmadan sahip olmak mümkün.

Mahal Sancaktepe'de teslimler 6 ay sonra!

9 katlı 6 blok halinde tasarlanan Mahal Sancaktepe'de teslimler 6 ay sonra gerçekleşecek. Mahal Sancaktepe fiyat listesi 153 bin 150 liradan başlıyor...

Mahal Sancaktepe'de 199 bin 500 liraya 2+1 daire! 10 ay sonra teslim!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'deki iki projesi Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da daire teslimleri 10 ay sonra başlıyor. Mahal Sancaktepe'de 2+1 dairelerin fiyatı 199 bin 550 liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de yüzde 1 ön ödeme kampanyası! 142 bin 270 TL'ye!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe'den ev sahibi olmak isteyenler için eşsiz bir kampanya düzenledi. “Acele etmek yetmez. Koşun!” adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’de tüm konutlar yüzde 1 ön ödeme ve düşük taksitlerle satışa sunuldu...

Mahal Sancaktepe’de 144 bin 100 liraya 2+1!

Denge Yapı’nın, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde daire teslimleri 2014 yılının sonunda yapılacak. Mahal Sancaktepe’de 1+1, 2+1 ve 3+1, Mahal Sancaktepe Ada’da ise 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor...