02 / 05 / 2024

Lütfi Elvan

Afyon'a yeni üst geçit ve kavşaklar yapılacak!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,Belediye Meclis toplantısında üst geçit ve tünel geçiş ihalesinin 22 Şubat’ta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca yapılacağını açıkladı.

İstanbul için yeni bir mega proje geliyor!

Bakan Elvan, İstanbul'un trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarını sürdürdüklerine işaret ederek "İstanbul'da yaşayan vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla değişik projeler üzerinde çalışıyoruz'' dedi.

Trafiği rahatlatacak projeler hızlandırıldı!

3. köprünün hızla ilerlediğini, Avrasya Boğaz Tüp Geçiş Projesi’nde 950 metrenin bittiğini, birçok otoyol projesinin sürdüğünün bilgisini veren Lütfi Elvan 'Trafiği rahatlatacak projelere hız verdik' dedi.

Karayolları'na yatırım 110 milyar lirayı geçti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti iktidarı döneminde karayolları konusunda çok önemli adımlar atıldığına değinerek, "Son 12 yılda karayolarına yönelik yapmış olduğumuz yatırım 110 milyar lirayı geçmiştir" dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısmı için ihale süreci başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun kalan kısmı için ihale sürecinin de başladığını belirtti .

Yüksek Hızlı Tren neden arıza yaptı?

Yüksek Hızlı Tren neden arıza yaptı? Kataner telindeki teknik bir arıza nedeniyle trenin durdurulduğunu belirten Lütfi Elvan, trenin gerekli kontrollerin yapılmasının ardından 15 dakika sonra yola devam ettiğini aktardı.

Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

THY gecikmenin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan " Atatürk Havalimanı, yolcu artışında rekor kırmakla kalmadı, gecikmelerin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı " dedi.

İzmit Körfez Köprüsü Ayağı Keson Batırma Töreni yapıldı!

Lütfi Elvan, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'ne ilişkin, "Projede takvimin önündeyiz. Toplam 4 bin 320 personelimiz, bin 70 iş makinesi, 24 saat 3 vardiya halinde projesi söz verdiğimiz tarihte yetiştirmek için canını dişine takarak çalışıyor" dedi...