27 / 04 / 2024

Lokum Evler Tuzla nerede

Lokum Evler Tuzla adres!

Lokum Evler Tuzla projesinde toplamda 744 adet daire yer alıyor. Lokum Evler Tuzla adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Tuzla'da inşa ediliyor.

Lokum Evler Tuzla fiyat!

DKY İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Lokum Evler Tuzla fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Lokum Evler satılık!

Lokum Evler satılık konutları 36 ay 0 faiz ödeme seçeneği ile satışa sunuluyor. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayat bulan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Lokum Evler vaziyet planı!

Lokum Evler projesi Tuzla'da DKY İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje 16 - 19 katlı 7 blok olarak inşa ediliyor. İşte Lokum Evler vaziyet planı..

Lokum Evler İstanbul!

Lokum Evler İstanbul projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 722 tane daire yer alıyor.

DKY Lokum Evler satış ofisi!

DKY Lokum Evler satış ofisi bilgisi haberimizde yer alıyor. Dairelerin 234 bi TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek.

Lokum Evler projesi Tuzla’ya nefes aldıracak!

Lokum Evler projesi Tuzla’ya nefes aldıracak. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.