25 / 04 / 2024

Lokum Evler satılık

Lokum Evler satılık!

Lokum Evler satılık konutları 36 ay 0 faiz ödeme seçeneği ile satışa sunuluyor. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayat bulan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Lokum Evler'in yeni satış ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, Ferah ve Mutlu Bir Yaşam ‘Şimdi al 2017 yılında öde’ kampanyası ile satışlar devam ediyor.

Lokum Evler Aydınlı ne zaman teslim?

Lokum Evler Aydınlı ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. DKY İnşaat tarafından inşa edilen 48 bin metrekare alan üzerinde 722 daireden oluşuyor.

Lokum Evler Aydınlı fiyatları!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor. Lokum Evler Aydınlı fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Tuzla Lokum Evler ödeme planı!

2+1, 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerin yer aldığı projede toplamda 722 daire yer alıyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan Tuzla Lokum Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Tuzla Lokum Evler kampanya bilgileri!

Satış süreci devam eden Tuzla Lokum Evler kampanya bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6 dakika uzaklıkta inşa edilen proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Lokum Evler detaylı fiyat!

Dky İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen proje 48 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanan Lokum Evler detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Lokum Evler, bu fırsatlar lokum!

Lokum Evler, bu fırsatlar lokum sloganıyla satışa sunuluyor. Birçok ödeme seçeneği bulunan projede teslim tarihi olarak 2016 yılı öngörülüyor. Proje Dky İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyor.

Lokum Evler 1.999 TL'den başlayan taksitlerle!

Lokum Evler 1.999 TL'den başlayan taksitlerle ve diğer ödeme seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. İstanbul Tuzla'da yer alan proje 48 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Projede DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Lokum Evler Tuzla detaylı fiyat!

722 konuttan meydana gelen proje DKY İnşaat imzası taşıyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen daire seçeneklerinin yer aldığı projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. İşte Lokum Evler Tuzla detaylı fiyat bilgisi...

Lokum Evler ödeme tablosu!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli ödeme seçenekleri yer alıyor. Lokum Evler'de dairelerin teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanıyor. İşte Lokum Evler ödeme tablosu...

Ayda 2 bin 500 liraya 'Lokum' gibi evler!

Konumu, manzarası ve imkanlarıyla masal gibi bir hayat sunmaya hazırlanan Lokum Evler Projesi’nde 1. Etap dairelerin %50’si satıldı. Yeni kampanya ile 2. Etap daireler de satışa sunuluyor.

Lokum Evler'de 237 bin liraya 2+1!

Lokum evler projesinin park alanı dahil toplam 53 dönüm arazi üzerine kurulacağını belirten Ömer Derbazlar Proje hakkında şunları söyledi: “Fiyat açısından projenin ulaşılabilir olmasını istedik. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan proje farklı tiplerde 2+1 ve 3+1 toplam 722 adet daireden oluşacak. Metrekare fiyatları 1.998TL’den başlayacak.”

Tuzla'da satılık 3+1 Lokum!

Banka kredisi kullanılabilen Lokum Evler Tuzla'da teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Lokum Evler fiyat listesi 325 bin 121 TL'den başlayarak yükseliyor...

Lokum Evler ve Deniz Yıldızı Eylül’de satışta! DKY İnşaat’tan!

DKY İnşaat'ın Lokum Evler ve Deniz Yıldızı projeleri Eylül’de satışta. Lokum Evler'de 722 tane daire, Deniz Yıldızı Kartal projesinde 173 tane daire yer alıyor.