19 / 04 / 2024

Lokum Evler fiyat

Lokum Evler fiyat!

Lokum Evler fiyat bilgileri doğrultusunda projede konut fiyatları 177 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Lokum Evler'in yeni satış ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, Ferah ve Mutlu Bir Yaşam ‘Şimdi al 2017 yılında öde’ kampanyası ile satışlar devam ediyor.

Aydınlı Lokum Evler kampanyası!

Dairelerin 2017 yılında teslim edilmesi planlanan proje 48 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor. İşte Aydınlı Lokum Evler kampanyası...

Lokum Evler yılın son fırsatını kaçırmayın!

Lokum Evler yılın son fırsatını kaçırmayın sloganıyla tanıtılan proje 48 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Lokum Evler'de peşin alımlara + yüzde 4 indirim yapılıyor.

Lokum Evler, bu fırsatlar lokum!

Lokum Evler, bu fırsatlar lokum sloganıyla satışa sunuluyor. Birçok ödeme seçeneği bulunan projede teslim tarihi olarak 2016 yılı öngörülüyor. Proje Dky İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyor.

Lokum Evler ödeme tablosu!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli ödeme seçenekleri yer alıyor. Lokum Evler'de dairelerin teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanıyor. İşte Lokum Evler ödeme tablosu...

Tuzla Lokum Evler ‘de 310 bin TL’ye 3+1!Yüzde 30 indirimle!

2+1 ve 3+1 tipinde dairelerin yer aldığı Lokum Evler projesinde yüzde 30 indirimle konut alınabiliyor. Lokum Evler fiyatları bilgisine göre 3+1'ler 310 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler liste fiyatları!

DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lokum Evler projesi 16 - 19 katlı 7 blok olarak yükseliyor. İşte Lokum Evler liste fiyatları...

Lokum Evler satış fiyatları!

Lokum Evler satış fiyatları haberimizde yer alıyor. 722 tane daireden oluşan projede daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Lokum Evler internet sitesi www.lokumevler.com açıldı!

Lokum Evler internet sitesi www.lokumevler.com açıldı. Lokum Evler projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 722 tane daire yer alıyor.

Lokum Evler'de metrekaresi 2 bin TL'den başlıyor!

Arsa dahil 300 milyon dolar değere sahip Lokum Evler projesinde teslimlerin Aralık 2016’da yapılması planlanıyor. Lokum Evler’de dairelerin metrekare satış fiyatı 2 bin liradan başlarken, aidatların da metrekare başına 1.5 lira olması planlanıyor.

Lokum Evler'de 237 bin liraya 2+1!

Lokum evler projesinin park alanı dahil toplam 53 dönüm arazi üzerine kurulacağını belirten Ömer Derbazlar Proje hakkında şunları söyledi: “Fiyat açısından projenin ulaşılabilir olmasını istedik. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan proje farklı tiplerde 2+1 ve 3+1 toplam 722 adet daireden oluşacak. Metrekare fiyatları 1.998TL’den başlayacak.”

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’dan ‘Lokum’ gibi evler!

Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar ise aile yaşamını öncelik aldıklarını belirterek, ''Daire planların tamamında fonksiyonel metrekareler kullanarak yaşam kalitesin, ön planda tuttuk. Yaşam alanları maksimum kullanıma yönelik ve modern ve aile konseptine uygunluğunu öncelik aldık'' diye konuştu.

Lokum Evler Tuzla satışa çıktı! 24 ay 0 faiz! Yüzde 30 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla'da inşa edecekleri Lokum Evler Projesi'ni düzenledikleri basın toplantısıyla tanıttı. Emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek projenin tanıtımına DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar katıldı.

Lokum Evler Tuzla fiyat!

Lokum Evler Tuzla fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 722 tane daireden oluşan proje 7 blok halinde yükseliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.