25 / 04 / 2024

Lokum Evler aydınlı

Tuzla Lokum Evler fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Tuzla'da inşa edilen proje toplamda 722 daireden meydana geliyor. Tuzla Lokum Evler projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanmış daire tipleri bulunuyor. İşte Tuzla Lokum Evler fiyat bilgisi...

Lokum Evler lansman indirimi!

Lokum Evler lansman indirimi detayları haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor.

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’dan ‘Lokum’ gibi evler!

Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar ise aile yaşamını öncelik aldıklarını belirterek, ''Daire planların tamamında fonksiyonel metrekareler kullanarak yaşam kalitesin, ön planda tuttuk. Yaşam alanları maksimum kullanıma yönelik ve modern ve aile konseptine uygunluğunu öncelik aldık'' diye konuştu.

Lokum Evler Tuzla satışa çıktı! 24 ay 0 faiz! Yüzde 30 indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla'da inşa edecekleri Lokum Evler Projesi'ni düzenledikleri basın toplantısıyla tanıttı. Emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek projenin tanıtımına DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar katıldı.

Lokum Evler Aydınlı!

Lokum Evler Aydınlı projesinde daireler 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredisine uygun olan proje DKy İnşaat imzası ile yükseliyor.

Lokum Evler ne zaman teslim?

Lokum Evler ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 24 ay sonra cevabı veriliyor. Ön satışların başladığı DKY İnşaat Lokum Evler'de 2+1 daireler 328 bin liradan satışa sunuluyor...