01 / 05 / 2024

Kuyaş

Ticaretin kalbinde ‘çifte kira’ geliri fırsatı!

Kuyaş Gayrimenkul, özellikle önemli ticari gayrimenkul yatırımlarını çekmesi nedeniyle İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak kabul edilen Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen İstanbul Vizyon Park projesinde 36 ay kira garantili satış kampanyası düzenliyor.

Kuyaş, Basın Ekspres Yolu'nu elmas merkezi yapacak!

Kuyaş Gayrimenkul, yeni projeleriyle İstanbul’u da dünya arenasında farklı noktalara taşıyacak. Kuyaş Gayrimenkul’un Basın Ekspres deki yeni projesi, aynı zamanda İstanbul’da kurulacak ve elmas gibi değerli taşları sertifikalandıran gemoloji enstitüsüne de ev sahipliği yapacak.

Kuyaş, 8.5 milyon TL sermaye arttırımına gitti!

KUYAŞ, 8.5 milyon TL sermaye artırımına gitti. Sermaye Piyasası Kurumu' nun onay verdiği işleme göre KUYAŞ'm sermayesi 8.5 milyon artarak 9 milyonu aştı

KUYAŞ, 8.5 milyon TL sermaye artırımına gitti!

KUYAŞ, 8.5 milyon TL sermaye artırımına gitti. Sermaye Piyasası Kurumu' nun onay verdiği işleme göre KUYAŞ'm sermayesi 8.5 milyon artarak 9 milyonu aştı.

Kuyaş Vizyon Park ve Kuyumcukent'teki son ofis ve atölyeleri satışa çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'un yeni finans, ticaret ve turizm bölgesi olarak ilan edilen bölgeye yatırım yapmaya devam eden firma, Vizyon Park ve Kuyumcukent'teki son ofis ve atölyeleri satışa sundu...