27 / 04 / 2024

Kurtköy Paragon Residence ödemeleri

Kurtköy Paragon Residence'ta teslimler Mayıs 2017'de!

Kurtköy Paragon Residence projesi 10 bin 700 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede 128 adet daire ve 4 adet town house bulunuyor. Teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor.

Kurtköy Paragon Residence ödeme koşulları!

Kurtköy Paragon Residence ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ya da Küçükçalık İnşaat bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Detayları haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Paragon Residence teslim tarihi!

Kurtköy Paragon Residence teslim tarihi? Kurtköy Paragon Residence fiyat listesi? Kurtköy Paragon Residence adres? Kurtköy Paragon Residence ödeme planı? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Kurtköy Paragon Residence ödemeleri!

Küçükçalık İnşaat imzası taşıyan Kurtköy Paragın Residence projesinde fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor. Kurtköy Paragon Residence ödemeleri 2 farklı şekilde yapılabiliyor...

Kurtköy Paragon Residence ödeme planı!

Kurtköy Paragon Residence ödeme planı dahilinde hem banka kredisi hem de firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Projede teslimler 2014 yılının Mayıs-Haziran ayında gerçekleşecek.

Kurtköy Paragon Residence projesinde 204 bin TL'ye 1+1!

2016 yılında teslim edilecek olan Kurtköy Paragon Residence projesinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Projede fiyatlar 204 bin TL'den başlayarak yükseliyor.