28 / 03 / 2024

Konut kredisi faiz oranlarında son durum

Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

2019'un son 4 ayında başlayan kredi faiz indirimlerinde yeni fırsatlar da geliyor. Peki konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

TCMB Para Politikası Kurulunun, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 325 baz puan düşürerek yüzde 19,75'ten yüzde 16,50'ye çekmesinden sonra bankalardan peş peşe indirim açıklamaları geliyor. Peki konut kredi faizlerinde son durum ne?

Bayram öncesi konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Kamu bankalarının konut kredisi faiz indirimi sonrası özel bankalardan da peş peşe indirimler geldi. Bayram öncesi konut kredisi faiz oranlarında son durum ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranlarında indirimler devam ediyor mu?

Konut kredisi faiz oranlarında yapılan indirimler devam ediyor mu? Haziran ayının üçüncü haftasına konut kredisi faiz oranları nasıl başladı?

İndirimler sonrası konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında yaşanan indirimler dünde devam etti. Haftanın son işlem gününde konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu? Hangi bankalar konut kredisi faizlerini indirdi?

Konut kredisi faizleri durak bilmiyor!

Döviz kurundaki dalgalanmanın aksine, yükseliş eğiliminde olan konut kredisi faizleri ev satın almak isteyenlerin hayallerini engelliyor.

Dokuz banka konut kredi faiz oranını artırdı!

Bankalar hafta başından itibaren peş peşe konut kredisi faiz oranlarını yükseltti. Dün en düşük konut kredisi faizi 10 puan daha arttı. Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

İşte yenilenen konut kredisi faiz oranları!

Geçtiğimiz hafta içerisinde 3 kere güncellenen konut kredisi faiz oranlarının bu hafta ilk güncellemesi yapıldı. Haftanın en düşük faiz oranı 0,89 ile DD Mortgage...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Ocak ayında yapılan güçlü faiz artırımının etkisiyle konut, taşıt, tüketici ve ticari kredi faiz oranları ortalama 200 baz puan yükselmişti. Politika faizinde 175 baz puanlık indirime gitmesi, kredi faiz oranlarını ortalama 150-200 baz puan azalttı...

2014 Konut kredisi faiz oranları güncellendi! Yüzde 1,01!

29 Ocak'ta Merkez Bankası'nın faiz oranları ile ilgili aldığı yükseliş kararı konut kredisi faiz oranlarını da etkilemişti. Yükselişe devam eden faiz oranlarında yeni bir güncelleme meydana geldi...