19 / 04 / 2024

Keten inşaat projeleri

Keten İnşaat Kanlıca'daki tarihi yalıyı yeniden yapılandırıyor!

Kanlıca'da 1905 yılındaki bir yangında yanıp kül olan, şu anda otopark olarak kullanılan tarihi yalıyı zeplin fotoğraflarından bulan Keten İnşaat yapıyı yeniden projelendirip Anıtlar Kurulu'nda tescilledi.

Keten İnşaat iki yılda 300 milyon dolar yatırıma imza atacak!

Nişantaşı, Etiler, Boğaz çevresi ve Bağdat Caddesi gibi merkezlerde ve İstanbul 'un güzde semtlerinde butik projeler geliştiren Keten inşaat, iki yıl içinde toplam 300 milyon dolar yatırıma imza atacak.

Keten İnşaat Anadolu yakasında 3 yeni projeye başlıyor!

Keten İnşaat A.Ş. İstanbul Anadolu yakasında, Suadiye ve Erenköy'de toplam 3 projeye daha start verecek. Keten İnşaat A.Ş., kentsel dönüşümde eski yapıları dönüştürürken taklitten uzak, eskinin ruhuna sadık, bulunduğu sokakla bütünleşen yapılara imza atmada oldukça başarılı.

Keten İnşaat, Fatih’te 900 konutluk projeye başlayacak!

Nişantaşı, Etiler, Bomonti, Taksim gibi merkezi lokasyonlarda yaptığı projelerle öne çıkan Keten İnşaat,Fatih’te 1.5 yıl içinde 900 konutluk projeye başlayacak. Ulaşım akslarına çok yakın olacak olan proje 3 katlı olacak ve geniş bir alana yayılacak.

Selahattin Keten: Mega projeler şehri büyütüyor!

Kentsel dönüşüm sürecim değerlendiren Keten İnşaat Genel Müdürü Selahattin Keten, Artık arazi geliştirme şansımız yok. Mega projeler şehri büyütüyor. Ciddi anlamda altyapı ve otopark problemleri var...