16 / 05 / 2024

Kepez Devlet Hastanesi

Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor!

Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor. Yüklenici firma tarafından 3 Mart'ta temeli atılan hastane binasının karkas inşasının büyük kısmı tamamladı.

Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira tutan, Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı olanca hızıyla devam ediyor. Hastane binasının blokları da çıkmaya başladı

Hastaneler artık 7 yıldızlı!

Sağlık Bakanlığı olarak 31 bin yatak kapasitesine sahip tesislerin inşaatını sürdürdüklerini, bunların 1-2 yılda hizmete alınacağını aktaran Müezzinoğlu, temeli atılan bu hastanenin ise en geç 2-2,5 yıl sonra hizmet vermeye başlayacağını anlattı.

Kepez devlet Hastanesi'nin temeli yarın törenle atılıyor!

Kepez Devlet Hastanesi'nin, 31 Ekim'de gerçekleştirilen yapım ihalesi ve yer teslimi sözleşmesinin imzalanmasının ardından, Pazar günü saat 14.00'de, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımı ile temeli atılıyor.

Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli Mart ayında atılacak!

KEPEZ Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaat süreci başladı. Kepez Devlet Hastanesi' nin temeli Mart ayında atılacak...