24 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm türkiye

Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

Kentsel dönüşümde dünyaya model olduk!

Dünyaya model olan "Kentsel Dönüşüm" Projesini araştırdı. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen, "Bu çılgın proje ile tüm dünyaya model olduk. Kentsel Dönüşüm Projemiz'in dünyada ikinci bir örneği yok" dedi.

Kentsel dönüşümün gelişmesine diziler katkı sağladı!

Ülke hızla ‘kentsel’ dönüşüyordu, birinciliği dizilere verdiler…Kentsel dönüşüm, inşaat sektörünün lokomotifi olmaya hazırlanırken, en büyük gelişmeyi hiç beklemediği sektörden, televizyon dizilerinden gördü.

Evini yenilemek isteyen köylüye bedava konut projesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, " Evini yenilemek isteyen köylüye bedava konut projesi vermek için hazırladığımız çalışma ülke genelinde 2017' ye kadar tamamlanacak " dedi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kırsalda da dönüşümü başlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm çerçevesinde depreme dayanıklı ve yöresel mimariye uygun köyler inşa edilmesi için ilk olarak Karadeniz Bölgesi'nde başlattıkları proje çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

Fercan Yavuz: Binanızı kendiniz yıkıp, kendi paranızla kendiniz yapacaksınız!

Eğer yapınız riskli ise veya riskli alanda ise çok büyük bir olasılıkla binanızı kendiniz yıkıp kendi paranızla kendiniz yapacaksınız. Yani sahip olduğunuz evi tekrar satın alacaksınız.

Kentsel dönüşümde en önemli görev mimarlara ve planlamacılara düşüyor!

Mimar, tasarım yapacağı bölgeyi iyi araştıran senelerce kullanılabilecek, sağlıklı mekanlar oluşturmak suretiyle başarılı dönüşümler yapılmasını sağlayabilir. Dönüşüm hareketinde en önemli görev mimarlara ve planlamacılara düşüyor..

Vedad Gürgen: Türkiye'de 1 yıl içerisinde 50 bin vatandaşın kentsel dönüşüm istediğinin altını çizdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Türkiye'de 1 yıl içerisinde 50 bin vatandaşın kentsel dönüşüm istediğinin altını çizdi...