28 / 03 / 2024

Kağıthane Premier Kampüs nerede

Kağıthane Premier Kampüs satış ofisi!

Küçük, orta ve büyük ofislerin yer aldığı Premier Kampüs Ofis projesi Fer Yapı imzası taşıyor. Kağıthane Premier Kampüs satış ofisi telefon numarası 0212 222 47 47.

Kağıthane Premier Kampüs nerede?

Fer Yapı imzası taşıyan proje 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki küçük, orta ve büyük ofis tiplerinden meydana gelen Kağıthane Premier Kampüs nerede?

Premier Kampüs Ofis Kağıthane!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesinde küçük orta ve büyük yapıda tasarlanan ofisler yer alıyor. 2015 yılında teslim edilmesi öngörülen projede 36 ay vede yapılıyor.

Kağıthane Premier Kampüs iletişim!

Teslim tarihi 2015 yılı olarak planlanan projede ofisler küçük, orta ve büyük olarak tasarlandı. Fer Yapı imzası taşıyan Kağıthane Premier Kampüs iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Premier Kampüs 2. etap!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projesi Premier Kampüs 2. etap satışları başladı. Fer Yapı imzası taşıyan prode ofisler küçük, orta ve büyük şeklinde tasarlandı.

Kağıthane Premier Kampüs nerede?

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen ofis projesinde teslim tarihi 2015 yılı olarak planlanıyor. 2. etap satışları başlayan projede ofis küçük orta ve büyük olarak tasarlandı. Peki Kağıthane Premier Kampüs nerede?