07 / 05 / 2024

İstanbulda yağış

Esenler Otogarı'na giden alt geçit sulara gömüldü!

İstanbul'da önceki akşam başlayan ve dün gün boyu süren yağışlar nedeniyle Esenler Otogarı'na giden alt geçiti su bastı. 200'e yakın su birikintisi müracaatından başka önemli bir olumsuzluğun yaşanmadığı kentte yağış, en çok trafiği etkiledi.

İstanbul'da etkili olan yağış trafiği aksatıyor!

İstanbul'da etkili olan yağış trafiği aksatıyor. İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, İstanbul 'da dün akşam başlayan gök gürültülü sağanak yağışların bugün akşam saatlerine kadar il genelinde etkili olması bekleniyor.

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı!

Yağışların; Istrancalar, Çatalca, Büyükçekmece, Arnavutköy, Sultangazi, Sarıyer, Beykoz, Sultanbeyli, Pendik ve Tuzla ilçelerinde şiddetli, diğer semtlerde ise çok kuvvetli yağacağı, gelecek sistemle hava sıcaklıklarının da 5 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Sağanak yağış İstanbul'da zor anlar yaşattı!

Sağanak yağış İstanbul'da zor anlar yaşattı.Ataşehir Barbaros Mahallesi Halk Caddesi üzerinde bulunan geçit altındaki rögarın tıkanması sonucu oluşan su birikintisi nedeniyle üç araç mahsur kaldı.

İstanbul'da yağış uyarısı yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan açıklamada, yağışlı havanın sabah saatlerinden itibaren İstanbul 'un kuzeybatı (Terkos, Çatalca) kesimlerinde etkili olmaya başladığı bildirildi.