26 / 04 / 2024

İstanbul yeni havalimanı son durum

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Airport mu olacak?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda dünya liderinin katılımıyla yapılıyor. Peki, İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Airport mu olacak?

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı yapılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla yapılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'dan son görüntüler!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. İşte İstanbul Yeni Havalimanı'dan son görüntüler...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamamlandı!

10.2 milyar euroluk yatırımla hayata geçirilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si bitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan havalimaı açılışını 29 Ekim'de yapacak.

İstanbul yeni havalimanı 26 şeritli yollarla çevrilecek!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda incelemeler yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yeni havalimanına ulaşımı kolaylaştırmak için havalimanı çevresinde toplamda 26 şeritli yolların olacağını söyledi..

İstanbul Yeni Havalimanı projesinin detayları belli oldu!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu, 3. Havalimanı ile ilgili bilgiler verdi. Havalimanı hizmete girdiğinde doğrudan 100 bin, yan sektörlerle birlikte 1.5 milyon kişiye yeni istihdam alanı sağlayacak..

Hüseyin Keskin: 3. havalimanını vaat edilen zamanda açacağız!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Keskin: "İstanbul Yeni Havalimanı şu anda vaat edilen takvim içerisinde çalışmalar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yok. İnşallah vaktinde İstanbulumuza, Türkiyemize ve bütün havacılık camiasına bu havalimanını kavuşturacağız" dedi.