13 / 05 / 2024

İstanbul Vizyon Park ofis fiyatları

İstanbul Vizyon Park’ta 125 bin dolara hemen teslim ofis!

İstanbul Vizyon Park’ta 125 bin dolara hemen teslim ofis satışları devam ediyor. Firma bünyesinde 60 aya kadar vade yapılan proje 807 birimden oluşuyor.

İstanbul Vizyon Park Ofis Projesi!

İstanbul Vizyon Park Ofis Projesi 'nde satışı devam eden son 15 tane ofis ve 35 tane atölye bulunuyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor:

İstanbul Vizyon Park adres!

İstanbul Vizyon Park adres: Yenibosna Merkez Mahallesi Kuyumcular Sokak No:4 İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza C1 Blok Kat 11 - 325 Bahçelievler İSTANBUL

İstanbul Vizyon Park satılık!

İstanbul Vizyon Park satılık ofislerin fiyatları maksimum 547 bin 800 dolar olarak belirlendi. 7 blok olarak yükselen projede son 15 ofis satışı sürüyor.

İstanbul Vizyon Park fiyatları!

İstanbul Vizyon Park fiyatları atölyelerde 595 bin dolar olarak belirlendi. Hemen teslim edilen proje 270 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

İstanbul Vizyon Park ofis fiyatları!

İstanbul Vizyon Park ofis fiyatları 167 bin dolardan başlıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirimin yapıldığı projede teslimler hemen yapılıyor.

İstanbul Vizyon Park ofisleri için yüzde 20 indirim imkanı!

KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, son ofis ve atölyeler için yeni bir kampanya sunuyor. Yüzde 90 doluluk oranına ulaşan projede, kalan birimler için peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapılıyor...