27 / 04 / 2024

İstanbul Finans Merkezi projesi

Naci Ağbal: İstanbul Finans Merkezi bir an önce tamamlanmalı!

Maliye Bakanı Ağbal, İstanbul Finans Merkezi'nin temellerinin kazıldığını ama artık yükseltilmesinin gerektiğine dikkati çekti. Ağbal, "Maliye Bakanlığı olarak vergi teşvikleri neyse onları vereceğiz. Yeter ki İstanbul Finans Merkezi bir an önce hayata geçsin." dedi...

Finans merkezi Citycspace Dubai'de görücüye çıktı!

Dubai'de gerçekleşen Cityscape Emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu İstanbul Finans Merkezi projesini Ortadoğulu yatırımcılara tanıttı.Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Türkiye Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke, Dubai Cityscape Fuarı körfez yatırımcısına ulaşma anlamında çok büyük fırsatlar sunuyor. Fuara katıldığımız her sene gördüğümüz ilgi daha da artıyor" dedi.

İstanbul Finans Merkezi Cityscape Fuarı'nda tanıtıldı!

Fuara ilişkin konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Türkiye Körfez ülkeleri için hala çok cazip bir ülke, Dubai Cityscape Fuarı körfez yatırımcısına ulaşma anlamında çok büyük fırsatlar sunuyor. Fuara katıldığımız her sene gördüğümüz ilgi daha da artıyor. Bu durum bizi son derece mutlu ediyor" dedi.

İstanbul Finans Merkezi çalışmaları sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Finans Merkezi için birçok alanda faaliyet gösterdiğini söyleyen Bakan İdris Güllüce, “Hak sahibi kurum ve kuruluşların projeleri hızla sonuçlandırılmakta ve ruhsat aşamasına geçilebilmektedir. dedi.