20 / 04 / 2024

Inşaat sektörü 2017 yılı

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı gelişim gösterecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleriyle ilgili yorumları dinledi. Dumankaya, bu yıl sektörün çok daha hızlı büyüyeceğini söyledi...

2017'de inşaat sektörü nasıl geçecek?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında inşaat sektörünü, sektörden beklentileri ve projeleri anlattı. İşte o haber...

İnşaat sektörü bu yıla umutlu bakıyor!

Emlak sektörünü hareketlendirmeye yönelik kampanyalar meyvelerini de verdi. TÜİK sonuçlarına göre 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış yaşanarak 95 bin 389 konutun satışı gerçekleştirildi.

İnşaat sektörünün 2017 yılındaki hedefi kentsel dönüşüm!

İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017 yılındaki hedefini kentsel dönüşüm olarak gösterdi. Karataş, 2017 yılındaki büyüme beklentisi olarak ise yüzde 5-6'yı umduklarını söyledi.

İnşaat sektörü yeni yıldan umutlu!

Türkiye, yeni yıla da aynı pozitif havayla giriyor. Ekonomideki her gelişmenin doğrudan etkilediği sektörlerin başında gelen inşaat sektöründe de, ‘Yıla nasıl başlarsan öyle gider’ umudu hakimken, 2016’dan çıkarılan derslerin gelecek yıla daha hazır olmayı sağladığı kaydediliyor.