03 / 05 / 2024

İMSAD

Yetişener: Amacımız sektöre doğru yön verilmesini sağlamaktır!

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, “Amacımız, Türkiye ekonomisinde büyük paya sahip olan inşaat malzemeleri alanındaki gelişmeleri ve beklentileri yakından izleyerek, sektöre ve ekonomi yönetimine yol gösterici veriler sunmaktır” dedi.

İMSAD, inşaat ve inşaat malzemeleri sektörünü değerlendirecek!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ( Türkiye İMSAD ) yılda dört kez düzenlediği ‘Ekonomi Toplantısı’nın ikincisini ‘Siyasi İklim ve Ekonomik Gelişmeler’ konu başlığı ile yarın gerçekleştirecek.

İMSAD, inşaat malzemeleri sanayinin geleceğine sürdürülebilirlik raporu ile ışık tutuyor!

Türkiye İMSAD, Küresel Raporlama Girişimi’nin ( GRI ) G4 Rehber’i kapsamında, inşaat malzemeleri sektöründe bir sivil bir toplum kuruluşu tarafından hazırlanan dünyanın ilk “Sürdürülebilirlik Raporu”nu açıkladı.

Türkiye'nin ilk sanayi endeksi Nisan 2014'te açıklanacak!

TÜRKİYE İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), inşaat malzemesi sektöründe Türkiye'nin ilk sanayi endeksini Nisan 2014'te açıklayacak. Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener hazırlık sürecinde son aşamaya geldikleri söyledi...

Dündar Yetişener: Önemli yönetmelikler yürürlükte değil!

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, sadece depreme karşı değil, sel, yangın, toprak kayması dahil sürdürülebilir bir güvenlik için "Güvenli Yapılar Yol Haritası-1" raporu hazırladıklarını belirterek, "Ön şartsız, tarafsız bir rapor oldu" dedi...