03 / 05 / 2024

Haliç metro geçiş köprüsü ne zaman açılacak

Haliç Metro Geçiş Köprüsü 15 Şubat'ta hizmete açılacak!

Hacıosman-Şişhane arasında hizmet veren İstanbul Metrosu'nu Yenikapı'ya ulaştırarak Marmaray'la entegre olmasını sağlayacak, günde bir milyon yolcu taşınması hedeflenen Haliç Metro Geçiş Köprüsü, 15 Şubat'ta açılacak.

Haliç Metro Köprüsü 15 Şubat'ta hizmete açılıyor!

Haliç Metro Köprüsü 'nün 15 Şubat'ta açılması planlanıyor. Yapılan açıklamaya göre halen devam eden test sürüşlerinin ardından son safha olan 'dinamik test sürüşleri' 13 Şubat'a kadar yapılacak.

Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün açılışı 15 Şubat'ta yapılacak!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul belediye başkan adayları tanıtım töreninde yaptığı konuşmada Haliç Metro Geçiş Köprüsü'ne de değindi...

Haliç Metro Geçiş Köprüsü Şubat'ta hizmete açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden alınan bilgiye göre, Türkiye'nin ilk metro geçiş köprüsü olan Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün, deneme seferleri ve son rötuşların ardından şubat ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Haliç Metro Geçiş Köprüsü şubat ayında hizmete giriyor!

İstanbul ulaşımında önemli bir adım olacak Haliç Metro Geçiş Köprüsü şubat ayında hizmete giriyor. Böylece Hacıosman -Şişhane metro hattı Yenikapı’ ya uzanıp Marmaray’ la buluşacak...