26 / 04 / 2024

Hakan tütüncü kimdir

Hakan Tütüncü: İnşaat sektörü Türkiye'de ekonominin motoru oldu!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ülke ekonomisini baltalama planlarının yapıldığı bugünlerde, Kepez'de özel sektör yatırımlarının artarak devam ettiğini söyledi.

Masa Dağı'nda Antalya'nın ilk simgesi yükselecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya vizyon kazandıracak olan önemli bir projesinin yapımını daha kent dinamiklerinin ortak aklıyla gerçekleştiriyor. Antalya'nın ilk simgesi, kentin dört bir yanından görülebilen Masa Dağı'na inşa edilecek.

Kepez Dokuma Alanı'nda eski binalar yıkılmayacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü dokuma Fabrikası'nın Antalya'nın kent yaşamına nasıl kazandırılacağını belirlemesi için oluşturulan Dokuma Çalışma Grubu, çalışma grubunun ortaya koymuş olduğu çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapmak için, sosyal tesislerde basın mensupları ile bir araya geldi.

Dokuma arazisinde son karar Antalyalıların!

Dokuma Fabrikası'nın ve çevresindeki yeşil alanının, Antalya kazandırılması amacıyla meclis kararıyla oluşturulan çalışma grubu, Antalya dinamiklerinin alanla ilgili önerilerini almaya devam ediyor.

Akdeniz Sanayi Sitesi’ne polis merkezi inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2 bin 500 dükkanın ve 15 bine yakın çalışanın olduğu Akdeniz Sanayi Sitesi’ne yatırım yapıyor.

Kepez'de tapu soru çözülüyor!

Kepez 19 mahallesindeki orman vasfını kaybetmiş 2B arazilerindeki tapu probleminden kurtuldu. "Trampa Kanunu" ile Kepez’in mülkiyetle ilgili diğer kronikleşen Vakıf arazileri üzerindeki tapu mülkiyeti sorunu çözüme kavuşturulmuş oldu.

Kepez'de ada problemi çözülecek mi?

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin doğusunda ada bazı probleminin çözümü için Ak Partili Büyükşehir Belediyesi ile nazım imar planlarında emsal artışına yönelik değişiklik yapacaklarını söyledi.

Hakan Tütüncü: Kepez Altınova ticaret merkezi olacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Kepez'de yer alan Altınova Düden Mahallesi' nde bir araya geldiği vatandaşları, bölgenin imar meselesinin çözümünde gelinen son durumla ilgili bilgilendirdi.

Hakan Tütüncü: 17 bin tapu verdik!

Kepez Belediye Meclisi, 2014'ün ilk toplantısında 18 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleşen mecliste, belediyenin 2013 yılı faaliyetlerini inceleyecek olan Denetim Komisyonu üyelikleri için seçim yapıldı.